fredag 7 mars 2008

Fredag igen!


Ja, då var det fredag igen och det har gått fort. Jag har donat med kassörssysslan i Lillöring Fiskeklubb, lagt in några funktionärers kontaktinformation, omorganiserat hemsidan, börjat bygga på en sida bara för medlemmarna, hälsat på brorsan som for till Thailand idag, talat i telefon med arbetsförmedlingen, kollat vad jag ska komplettera fiskeutrustningen med och sökt jobb.

Idag har lagt in ett nytt formulär för anmälan till Lillöring fiskeklubb. Jobbat lite på kontaktsidan, gjort en spagetti med köttfärssås (ganska god :-) ) städat lite och nu tänkte jag dammsuga efter att jag tagit en kopp kaffe. Lite seg dag, sov dåligt och lite inatt. Så allt tar lite extra tid idag.

På stan blev just för några minuter sedan en man överfallen och miste både bil och pengar. Det verkar bli värre och värre. Fler och värre bovar som inte drar sig för något. Nu får man visst bara ta ut 15 000 kr på Swedbank för att minska mängden kontanter på bankkontoren. Det är väl för att inte locka så många bankrånare till kontoren.

Huuvaaligen vart är vi på väg :-(

Inga kommentarer: