måndag 17 mars 2008

Måndag morgon

Läste nyheterna imorse och det var bara negativa nyheter. Börserna faller, räntan går upp i Sverige, Regeringen skärper kontrollen av arbetslösa, sjukskrivna och de som vårdar sina sjuka barn. Trots att de inte har hittat så många fuskare som de påstod att det fanns.

Själva så fuskar vår svenska regering så mycket de hinner utan att skämmas. Jag kan inte hålla reda på alla skandaler. Det har varit ministrar som inte betalat in TV-licensen, någon har fått lön trots att de inte arbetat i regeringen och en före detta minister som fått ett statligt toppjobb, där han har varit den enda som intervjuats för arbetet.

Apropå andra mer positiva händelser så var jag till Boden och provade flugspöet igår. Det var skönt att kunna svinga ut flugan över öppet vatten, trots att det var i kanalen under en kraftstation. Men man tager vad man haver av öppet vatten, så här års innan isen har släppt på sjöar och vattendrag. Anders som var över med sin mor i lördags, stannade kvar när hon for hem och spelade på datorn till 3 på natten. Men då sov jag, när han slutade spela på morgonsidan.

I Boden har de haft två rån och i Luleå ett i helgen som gått. Ingen polis var på plats i Boden vid första rånet. De har för lite personal. Lottorna har tagit ett vinterbad i älven stod det i NSD
(Hm, då har jag kanske missat nåt :-) )

Inga kommentarer: