söndag 27 april 2008

Väntar på pengar, men dom kommer visst på måndag. Så det blir en fattig helg, igen. Nåja den som väntar på något gott...........

Fick veta att en bekant för ett antal år sedan blåst en av sina flickvänner på 28 000 kr i 071 samtal och sedan försökt att få deras gemensamma barn satt på fosterhem. Hans svar var på frågan om pengarna: men det betalade väl morsan! Som upplysning kan jag säga att det gjorde hon inte. Utan den före detta flickvännen har avbetalat
hela beloppet under flera år.

Enligt hans uppgifter till de sociala myndigheterna så var hon en dålig mor som bara satt och söp medan han var tvungen att ta hand om barnet. I verkligheten var det så att han en kväll skulle ta hand om deras gemensamma barn och när hon hittade en ny kille efter deras separation, hämnades på detta sätt.

Nu har han en ny kvinna och han har satt på samma gnällskiva: hans nuvarande fru vansköter deras barn, "säger en socialsekreterare" enligt honom. Jag tror vad jag vill jag, samma gamla visa som klingade illa första gången, är inte något bättre numera.

Det var så obehagligt att träffa honom att jag bad honom att lämna mitt hem sista gången han var hit. Inget svin av den kalibern sätter sin fot här!

Jag kan bara tänka mig vilka historier han dragit om mig. När han tydligen är så frikostig med att tänja på sanningen när det gäller andra. En sådan människa skadar ju alla han kommer i kontakt med. Stackars hans barn, som har en far som utan skäl kunde skicka dom på fosterhem.

Inga kommentarer: